Over mij

 

Pythastic, een combinatie van mijn naam Pythia en fantastic. Niet omdat ik mezelf persé  fantastisch vind, maar omdat de dingen die ik maak fantastisch zijn. ;)

 

Mijn doel is om mensen gelukkig te maken met mooie, handgemaakte producten met een boodschap. Ik streef ernaar iemand te zijn die in daden, maar zeker ook in woorden getuigt van wie Jezus is. Als Pythastic heb ik het verlangen dat mensen Jezus leren kennen door ontmoetingen, maar ook door de kleine dingen in het leven. Het uitdragen van het licht van Jezus kan op verschillende manieren. Door een mooie kaart te sturen , een prachtig sieraad te dragen of juist een poster en/of schilderij thuis aan de wand te hebben. De producten die ik aanbied zijn daarom allemaal met zorg handgemaakt.

 

Wat ooit begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot een passie. Een hobby die uit de hand gelopen is. Nadat er verschillende mensen schilderijen, kaarten en andere dingen gingen bestellen kwam ik tot de ontdekking dat dit misschien iets meer is dan een simpele hobby.
Het tekenen, de sieraden die ik maak en schilderijen die ik creëer zijn niet zonder boodschap. Een boodschap die ik graag wil delen met de wereld.

 

Ik neem graag de tijd om er een echt persoonlijk stuk van te maken. 

 

Liefs Pythia

update van de website

Afgelopen weekend raakte ik in gesprek met een dame die de expositie van 'geloof en creativiteit' bezocht in de kerk te Heerenveen.

Lees meer »

Prints

Tijdens de expositie heb ik regelmatig de vraag gekregen of mijn tekening(en) ook te koop zijn.

Lees meer »

Expositie

Het weekend van 18, 19 en 20 maart mag ik deelnemen aan een expositie in Trinitas te Heerenveen.

Lees meer »
Rating: 0 sterren
0 stemmen